Team Stal Kamphuis

Team work makes the dream work. Maarten Kamphuis is trots op zijn zeer gemotiveerde team dat voor hem klaar staat en veel expertise heeft in het verzorgen, trainen en opleiden van de paarden. Bij deze stellen wij het team voor!

Maarten Kamphuis, Agelo 

 

Maarten Kamphuis is eigenaar van handelsstal Kamphuis en is het aanspreekpunt voor de in- en verkoop van alle soorten paarden/pony's. Een groot liefhebber van de paardensport, die weet waar ruiters blij van worden.

 

Manon Kempers, Agelo

 

Buiten haar eigen werk als

sportlerares/personal coach, is Manon overal inzetbaar daar waar nodig

binnen onze stal. 

 

Nadieh Plegt, Langeveen


Na ervaring te hebben opgedaan bij onder andere BWG Stables rijdt Nadieh sinds 2015 de paarden voor onze stal. Eén van haar sterke punten is het netjes opleiden van jonge paarden, waarna een nieuwe eigenaar zo met het paard verder kan rijden. 

Iris Grimberg, Ootmarsum

 

Iris is ieder weekend bij ons op stal werkzaam. Ze gaat ook altijd mee naar de Brightwells Auction in Engeland om onze veilingpaarden tot in de puntjes te verzorgen.

Wilfried Boerhof, Isterberg

 

Met 15 jaar ervaring bij hengstenhouder en dierenarts Jan Greve op De Watermolen in Haaksbergen, is Wilfried een ware jonge-paardenspecialist. Longeren is een specialiteit van hem, net als dat hij een goed oog heeft voor talent bij het vrijspringen van jonge paarden.


Questions? Just let us know!

We look forward to welcome you at the stables.

 Maarten Kamphuis 

Lomanskampweg 5

 7636 PH Agelo, Overijssel (NED)

 

Telephone/fax: 0031 (0)541 661 301

 Mobile: 0031 (0)629487815

info@maartenkamphuis.nl